Om os

Vores fornemmeste opgave er at skabe fysisk blikfang og synlighed ud over det sædvanlige som sætter sig i folks erindring og bevidsthed….

Hos ZIWES EYE-CATCHING BRANDING ved vi hvor stor betydning fysisk branding og blikfang har i forhold til at skabe kontakt, interaktion, goodwill og ikke mindst erindring for produkt, virksomhed, organisation og brand.
Derfor kan vi tilbyde en bred vifte af unikke fysiske reklameffekter i kundens ønskede udformning og grafiske design. Effekter som skaber optimalt blikfang og merværdi for brand, produkt eller sag.

Effekterne kan med fordel bruges i forbindelse med events, POS, kampagner og messer. Samt i de situationer og på de lokationer, hvor der skal være særlig fokus på at skabe fysisk blikfang.

Foruden synlighed skabes også rum og fysiske rammer, som giver et godt miljø i mødet mellem dig og dine kunder/målgrupper. Derved opnås der optimal branding og erindring for mødet, som bidrager til at skabe merværdi for dig og dit brand.

Vi har høj fokus på at vores kunder får “value for money”. At investeringen giver en øget kendskabsgrad og samtidig et godt resultat på bundlinjen.
Tryghed og tillid er noget vi vægter meget højt. En konstruktiv og effektiv dialog, sparring og forventningsafstemning er essentielt for et godt samarbejde. Der er en nødvendighed for at sikre at vi kan levere et opsigtsvækkende kreativt slutprodukt af højeste kvalitet.

Med hjælp fra vores samarbejdspartnere, primært i EU er der garanti for at vi kan løse opgaven til vores kunders fulde tilfredshed.
Overordnet set er vores mission at levere kreativ og opfindsom fysisk branding. Som skaber den bedste synlighed for dit produkt, brand eller sag i mødet med kunden. Og derfor sætter sig fast i målgruppens erindring.

Kontakt os, og hør nærmere om hvordan vi hjælpe dig.

Fra Ilsigvej 7, Hune driver Britt Ziwes også tøjbutikken Laden Blokhus. Webshop ladenblokhus.dk med kendte mærker som
Pulz Jeans. Re:Designed. InWear. Culture. FitFlop. Comfy Copenhagen. PEP. Soya Concept. Desires. Freequent. Saint Tropez og Soaked In Luxury.

Mød os

Mobil: + 45 4292 8900

Jesper Ziwes
Jesper ZiwesBranding Specialist
Jesper Ziwes er ekspert i fysisk branding og blikfang hos ZIWES EYE-CATCHING BRANDING.
Virksomheden fremstiller fysiske reklameeffekter på bestilling til B2B kunder i ind- og udland.
I 2019 har Jesper startet LogoSneakers, som sælger trendy sneakers med logo, som er det sidste nye indenfor profilbeklædning.

De sidste 30 år har Jesper arbejdet med salg og marketing, heraf de sidste 12 år udelukkende med branding af events, brands, produkter samt organisationer.

Kontakt os
synlig produkter blikfang

Vil du høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig?

Ja jeg er meget nysgerrig!