Eventeffekter leveret til Sanistål og ScanPipe.

Pop up telt med logo_søjle med logo_eventmøbler med logo_Ziwes Eye-Catching

I forbindelse med Rørcenterdagene leverede Ziwes Eye-Catching de primære elementer til ScanPipes helt igennem gennemførte stand. Det drejede sig om 3 x 6 m popup, siddepuffer, beachflag og 3 m høje sandwichbannere i ScanPipes ønskede grafiske design.

Alle elementer medvirker til at der visuelt går en rød tråd igennem standen, der skaber blikfang og synlighed, og samtidig er let at installere og transportere.

Til Sanistål leverede vi 4 m høje oppustelige søjler og parasol i Sanistål design, som skabte synlighed fra lange afstande, og et centralt mødeområde på standen.

Transportabelt TV studie til Dplay og Eurosport

Transportabelt TV studie Dplay Eurosport

Eurosport og Dplay ønskede at få et TV studie til brug i forbindelse med udsendelser fra de danske Superliga stadioner.

Kravet var at effekterne til studiet skulle være lette at transportere og installeres på få minutter.

Samtidig skulle de kunne bruges og konfigureres på utallige måder, såvel inden- som udendørs.

Løsningen som Ziwes Eye-Catching leverede blev kuber og oppustelige søjler i Dplay design.

Maskot til Pelican Self Storage

Pelikan maskot til Pelican Self Storage

Den grønne pelikan er meget markant i Pelican Self Storage logoet, så markant at virksomheden ønskede at vække den til live som en levende maskot fra Ziwes Eye-Catching.

Man var nemlig godt klar over at en maskot er et fremragende marketingsværktøj, som ikke alene kan skabe kontakt til, og interaktion børn og maskot imellem. Men at den også er en eminent “icebreaker” når man skal fange en voksens opmærksomhed til fordel for ens dag eller brand.

Bluetooth højtaler til ScanPipe

Bluetooth højtaler med ScanPipe logo

Hos ScanPipe havde man et ønske om at give sine kunder og forretningsforbindelser en julegave, som ikke var den traditionelle julekurv eller en vingave. Man ville gerne give en gave som havde en brugsfunktion, som henvendte sig til begge køn i alle aldre, og som havde en stor gemmeværdi og en lang holdbarhed. Denne bluetooth højtaler med ScanPipe logo fra Ziwes Eye-Catching opfyldte alle disse ønsker.

synlig produkter blikfang

Vil du høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig?

Ja jeg er meget nysgerrig!