Strandstole med logo og parasoller med logo skaber stor synlighed for dit brand,og komfort i mødet med dine målgrupper til årets events, og de er tilmed lette at transportere….

Strandstole med logo_ziwes eye-catching
Strandstole og parasol med logo Ziwes Eye-Catching

Strandstole med logo, deckchairs med logo eller bare liggestole med logo – kært barn har mange navne – er vores meste solgte stol med logo.

Denne type stol kan anvendes til alle typer events, festivaler, i loungeområder og på hotellets eller restaurantens terrasse. Mulighederne er mange.

Samtidig er stolene lette at transportere, og kan fås til en pris hvor de fleste kan være med.

Vores strandstole er fremstillet i EU i de bedste materialer. Rammen er af birketræ, og stoffet er kraftig og hårdfør sejldug.

Vi kan også levere matchende strandparasoller og kuber som i dette tilfælde kan benyttes som bord.

Elle_strandstol med logo_ziwes eye-catching branding

Stolene kan leveres med og uden armlæn, med armlæn med flaskeholder, med malet stel og med hovedpude for ekstra komfort.

Gigant strandstol med logo_ziwes eye-catching

Vi kan også levere oversize strandstole med logo. Stolen virker som et sjovt blikfang, og er en genial reklamegimmick, som virker dragende på dine målgrupper.

Kinder Bueno_strandstol med logo_ziwes-eyecatching

Kvaliteten af print er også høj, og derfor er der ingen begrænsninger i forhold til hvordan vi kan få dine budskaber overført til stolene.

Vi kan også levere sækkestole med logo, oppustelige lænestole med logo, instruktørstole med logo og makeup stole med logo.

Se mere om andre typer stole med logo her!
Strandparasol med logo_Lays_Ziwes Eye-Catching

Strandparasoller med logo går hånd i hånd med strandstole med logo. Forestil dig 2  stk. strandstole og 1 stk. parasol i dit grafiske design. Perfekt branding, og som et eventkit til festivalen eller som gave til kunder som flytter ind i nyt hus. En anderledes og funtionel reklamegimmick lige til terrassen og strandturen. Mulighederne er mange.

Vi kan levere alle typer parasoller med logo. Lige fra små strandparasoller Ø 1,8 m til 5 x 5 m parasoller til hotellets eller restauranten terrasse. Alle vores parasoller er fremstillet i EU, og er i super kvalitet.

Parasol med logo_Golden Brau_Ziwes Eye-Catching

Her fuldprintet 3 x 3 m parasol med dobbelt tag for luftcirkulation. Vil du ikke bare nøjes med en ensfarvet parasol med logo, så fuldprinter vi uden merpris. Vi synes det lige er med til at sætte prikken over i’et.

Parasol med logo_Heineken_Ziwes Eye-Catching

Fuldprintet 4 x 4 m parasol med logo lige til terrassen.

Alle parasoller kan leveres med eller uden fod.

Det er også muligt at tilkøbe tilbehør som lys og el-varme til parasollerne.

Heineken bar pop up telt fra Ziwes Eye-Catching

Ønsker du mere læ for vind og vejr end en parasol kan give, og bedre muligheder rent grafisk, så er et pop up telt med logo et super alternativ. Pop up telt med logo sættes op på få minutter, og du kan dække det totalt af med sidevægge.

Ønsker du at vide mere om popup telte med logo?

SE MERE OM POPUP TELTE HER!
synlig produkter blikfang

Vil du høre mere om hvordan vi helt konkret kan hjælpe dig med at intelligent fysisk branding og blikfang?

Ja jeg er meget nysgerrig!