Pop up telte og stjernetelte med logo er klassikere til events, fordi de bare holder event efter event, og er så lette at håndtere….

Pop-up telte, folde telte eller stjernetelte er den perfekte løsning der eksponerer dit brand fysisk, og samtidigt er nemt og hurtigt at sætte op og tage ned igen.

Vores telte er i den bedste kvalitet, og fremstilles i EU. Rammerne er i stærk og let aluminium.

Pop up teltene findes i to modeller Premium og Premium Pro, og fås i størrelserne 3×3, 3×4,5, 3×6, 4×4, 4×6 eller 4×8 m

Skal det være stort og spektakulært, så kan tilbyde stjernetelte i flere størrelser, helt op til Ø 12,6 x 21,7 m.

Teltdugene for begge typer telte er produceret i vandtæt kraftig polyestermateriale, og printes UV-bestandigt dit ønskede design.

Heineken bar pop up telt fra Ziwes Eye-Catching

Pop up telte med logo fås med forskelligt tilbehør. Herunder sidevægge, halve sidevægge, sidevægge med vinduer, indgangsparti, træbar til brug ved udskænkning, ballastsække samt tagrender.

Klassisk eventtelt pop up telt med logo fra Ziwes Eye-Catching

Det behøver ikke at være spraglet for at være synligt. Med et helt enkelt grafisk udtryk kan du også skabe det rette blikfang, som skiller dig ud fra mængden.

Et godt alternativ til pop up telte kan være oppustelige telte med logo. Oppustelige telte er i ét stykke, og de står ved at fylde de 4 ben med luft. Derfor er disse telte uden stålramme, og dermed fylder de ikke mere end en stor sportstaske når de er pakket sammen. Oppustelige telte giver ligeledes nogle mere kreative muligheder i forhold til det grafiske design. F.eks. kan teltene “wrappes” helt ind for et super lækkert og strømlinet  blikfang.

Vil du vide mere om oppustelige telte?

Mere om oppustelige telte her!
Stjernetelt med logoprint fra Ziwes Eye-Catching

Stjernetelte er velegnet som en kæmpe baldakin til din næste event, og som party telt. Teltene findes i diameter 10 m, 13,7 m eller 17,7 m, og fås med 8, 10 eller 12 indgange. Teltene kan også leveres med sidevægge og gulve.

Stjernetelte med logo og sækkestole fra Ziwes Eye-Catching Branding

Et pop up- eller stjernetelt med stole og kuber med logo udgør et super chill out område.

Vil du vide mere om sækkestole, liggestole eller instruktørstole med logo og i dit grafiske design? Og hvordan de kan være med til at forbedre oplevelsen for dine kunder i mødet med dit brand?

Så se mere her!
synlig produkter blikfang

Vil du høre mere om hvordan vi helt konkret kan hjælpe dig med pop up telte og stjernetelte med logo?

Ja jeg er meget nysgerrig!