Maskotter skaber blikfang, og får dit brand, produkt eller sag til at stå ud fra mængden på bedste vis….

En unik maskot klæder dit brand

Med dit brands egen unikke maskot vil du med de rigtige budskaber nå ud til de ønskede målgrupper, da maskotten vil blive et kendt blikfang og ansigt udadtil. Den vil samtidig give dit brand karakter og personlighed, som intet andet markedsføringsværktøj kan.

Synet af en maskot får smilet frem på tilskuerens læber uanset alder. Måske får du et kram, et high-five eller får taget en selfie med maskotten. Uanset hvad, så er det uanset interaktionen svært ikke at holde af en maskot, hvad enten den er udformet som et omvandrende logo, produkt eller væsen.

Dette vil medvirke at dit brand, produkt, klub, organisation eller sag skaber en fysisk og følelsesmæssig forbindelse med dit publikum og målgrupper. Uden et ansigt på dit brand er du bare ét blandt tusindevis af andre brands. Derfor er din egen unikke maskot et yderst slagkraftigt marketingværktøj, som personificerer dit brand/produkt eller sag.

Med en maskot som en integreret del af dit brands markedsføring, og en plan for hvordan man engagerer og underholder sit publikum og følgere på de sociale medier, så vil selv de mest “kedelige” produkter/ydelser blive interessante. Dit publikum/målgruppe vil derfor også være mere tilbøjelig til at engagere sig med og omkring dit brand.

Maskotter og bamser med et kækt udtryk er poplær blandt alle

Et kækt udtryk og lidt “kant” er altid godt til en maskot.

Vores maskotter er meget mobile, og giver god bevægelsesfritid til personen inde i maskotten, som du kan se på videoen med hjorten på slap line.

Pelican Self Storage maskot fra Ziwes Eye-Catching

Billeder af din maskot vil blive delt hæftigt på de sociale medier.

Hos Ziwes Eye-Catching Branding er vi leveringsdygtige af maskotter der passer ethvert budget. Vores maskotter er fremstillet i de bedste materialer, og i tæt dialog med kunden finder vi frem til hvordan maskotten skal se ud.

For at sikre at maskotten bliver som du ønsker det, så sætter vi ikke produktionen i gang før du har godkendt tegning af hvordan den færdige maskot kommer til at se ud. Ligeledes sender vi billeder/video af maskotten inden den sendes fra værkstedet og leveres på din ønskede adresse, trygt og sikkert.

Vil du vide mere om hvorfor maskotter er et fantastisk markedsføringsværtøj, så kan du læse mit blogindlæg her.

Maskot og bamser med street credit skiller sig ud fra mængden Ziwes Eye-Catching

Maskotter henvender sig til andre end børn. Street credit får din maskot til at gå rent ind hos teenage målgruppen.

synlig produkter blikfang

Vil du høre mere om hvordan vi helt konkret kan hjælpe dig?

Ja jeg er meget nysgerrig!